Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل ستاد دیه کشور با تاکید بر رعایت حق تنفس در پرداخت اقساط زندانیان معرفی شده به بانک‌ها، گفت: اگرچه فرصتی 3 تا 5 ماهه برای آغاز پرداخت اقساط در قانون معین شده است، اما بعضا شعباتی هستند که رعایت این مهم را نکرده و بسیاری از از آن‌ها نیز دریافت کارمزد وام‌های اعطایی خود را ابتدای هر سال مطالبه می‌نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت در دیدار با اعضای ستاد دیه کشور همکاری با این نهاد حمایتی را از الویت‌های بانک ملت برشمرد و اظهار کرد: با دغدغه حل مشکلات اجتماعی در صدد هستیم علاوه بر ارایه خدمات جدید بانکی به محبوسان نیازمند به عنوان یک عامل در حوزه پیشگیری از ورود ناخواسته افراد به زندان‌ها نیز به سهم خود اثرگذار باشیم.

سیداسدالله جولایی مدیرعامل ستاد دیه کشور با تقدیر از اقدامات بانک ملت در طول 12 سال گذشته گفت: این مجموعه نخستین بانک به شمار می‌آید که در حوزه ارایه وام‌های بدون سود به بدهکاران غیربزهکاری که گرفتار زندان بودند، ورود کرد و تا به امروز با پرداخت مبلغی معادل 3 هزار میلیارد ریال به مددجویان معرفی شده ستاد دیه، بیشترین همکاری را با این نهاد مردمی داشته است.

وی افزود: از زمان تخصیص اعتبار بند 31 تبصره 2 قانون بودجه در سال 1385 تاکنون تعداد 16 هزار 836 زندانی جرایم غیرعمد از محل تسهیلات قرض‌الحسنه پرداختی بانک ملت از بند حبس آزاد و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند که این حمایت در سال‌های اخیر اگرچه از باب کمی و کیفی با کاهش همراه بوده، اما امیدواریم در مدیریت جدید شاهد افزایش سطح مساعدت‌ها باشیم.

مدیرعامل ستاد دیه کشور با تاکید بر رعایت حق تنفس در پرداخت اقساط زندانیان معرفی شده گفت: ناتوانی مالی تمام مددجویان این نهاد حمایتی بعد از اعزام گروه‌های تحقیق و استعلام دقیق از وضعیت اقتصادی آن‌ها محرز شده و ناتوانی مالی آن‌ها بر کسی پوشیده نیست. با نظر به همین موضوع اگر چه فرصتی 3 تا 5 ماهه برای آغاز پرداخت اقساط در قانون معین شده است، اما بعضا شعباتی هستند که رعایت این مهم را نکرده و بسیاری از از آن‌ها نیز دریافت کارمزد وام‌های اعطایی خود را ابتدای هر سال مطالبه می‌نمایند. موضوعی که برای محبوسان تازه از بند رها شده مشکلات بسیاری را داشته و حتی تا ورود مجدد برخی محکومان به داخل زندان پیش رفته است که برای حل این مشکل همکاری‌ بیشتر بانک‌ها لازم به‌نظر می‌رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۱۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند

مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی از تایید حدود یک میلیون و ۴۷۰ هزار متقاضی وام ودیعه مسکن خبر داد و گفت: بانک‌ها با ۴۴۵ هزار نفر قرارداد امضا کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیداحمد خادمیان مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: تاکنون یک میلیون و 654 هزار و 36 نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و 469 هزار و 875 نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند.

وی با یادآوری این‌که تاکنون یک میلیون و 33 هزار و 305 نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند، افزود: بانک‌ها تاکنون با 445 هزار و 68 نفر (30 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

به گزارش تسنیم،  اوایل اسفندماه سال گذشته دفتر پایش طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازیاز ثبت‌نام یک میلیون و 462 هزار و 160 متقاضی برای دریافت وام ودیعه مسکن خبر داده بود.

تا آن زمان از این تعداد یک میلیون و 296 هزار و 915 متقاضی حائز شرایط اولیه شناخته شد‌ه‌ بودند. از این تعداد نیز 895 هزار و 668 متقاضی برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند که بانک‌های عامل با 381 هزار و 763 متقاضی (29.4 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران 200 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها 150 میلیون تومان، در سایر شهرها 100 میلیون تومان و در روستاها 40 میلیون تومان است.  نرخ سود این تسهیلات 18 درصد و دوره بازپرداخت آن 60 ماهه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند